Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες

Καλως ήρθατε στην ECHOGRAM.

 

 H εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1977 όταν και ανοίξαμε στούντιο ηχογραφήσεων (απο τα πρώτα τότε στην Ελλάδα). Φυσικό επόμενο ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής (λαϊκής και παραδοσιακής) να ηχογραφήσουν στο χώρο μας. Χρήστος Νικολόπουλος, Μαρινέλλα, Κώστας Χατζής, Στέλιος Καζαντζίδης, Αλέκος Κιτσάκης, Φυλιώ Πυργάκη και Αντώνης Κυρίτσης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που πέρασαν.

Ένα χρόνο μετά (1978) ξεκινήσαμε και βιοτεχνία παραγωγής κασσετών ήχου (mc) συνεργαζόμενοι με δισκογραφικές εταιρείες που προωθούσαν κυρίως το δημοτικό τραγούδι. Απο το 1994 προχωρήσαμε στην παραγωγή του cd και του dvd κάτι που συνεχίζουμε μέχρι σήμερα.

Το πελατολόγιό μας έχει αυξηθεί καθώς έχουμε επεκταθεί σε όλα τα είδη μουσικής, είτε συνεργαζόμενοι με μεμονωμένα μουσικά συγκροτήματα, είτε με άλλες δισκογραφικές εταιρείες. Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε έξω και απο τους εκδοτικούς οίκους όπως είναι ο ξενόγλωσσος τομέας, τα παιδικά βιβλία, εκκλησιαστικές και βυζαντινές μουσικές εκδόσεις κ.ά.

Στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι με την εμπειρία τόσων ετών, να παρέχουμε το ίδιο αξιόπιστα οικονομικά και ποιοτικά τις υπηρεσίες μας.